Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hevoset
(5 kuvaa)

<--Edellinen 5 / 5
Hermanni
Hermanni.jpg

Hermanni

"Hemu"

Nimi: Hermanni Rotu&Sukupuoli: Aasi, ruuna
Syntymäaika: 1.1.2004 Väri&Merkit: harmaa, siima
Säkäkorkeus: 141cm Omistaja: Juliet VRL-13890
Kasvattaja: Aasikartano Koulutus: HeC, ristikko
Painoraja: 50kg Hoitaja:  ?

Luonnekuvaus:

Hermanni on syntynyt suomalaisessa kotieläinpuistossa, jossa oli tykätty eläin. Aasi on todella utelias, mutta ei ole kuitenkaan kiitämässä joka paikkaan tutkimaan pää viidentenä jalkana. Hemu tutkii maailmaa katsellen, kuunnellen ja pohtien näkemäänsä omassa rauhassaan. Hermanni myös rakastaa ihmisten seuraa ja rapsuttelua.

Taluttaessa Hermanni kulkee nätisti vierellä, mutta jotain kiinnostavaa löydettäessään pysähtyy hän sitä ihmettelemään. Hemua pystyy taluttamaan kaikki vauvasta vaariin, koska se on aina niin rauhallinen. Tarhasta hakiessa aasi on joko syömässä tai kyhjöttämässä nurkassa. Välillä aasi juoksuttaa hakijaansa ympäri tarhaa, mutta tarpeeksi saatuaan lopettaa ja antaa nätisti kiinni. 

Hoitaessa Hemu on kokoajan kaikessa toiminnassa mukana. Jos aasin ylettyville jättää esim. harjan, ottaa se siitä kiinni ja alkaa heiluttelemaan. Vaikka aasi uteliaana seuraa jatkuvasti tekemistä on se kuitenkin helppo hoitaa ja varustaa. Kaviot nostaa nätisti eikä satulavyönkään kiristys tuo aasin naamalle nyrpeää ilmettä. Korvien rapsutuksesta ja hipelöinnistä aasi tykkää erityisesti. 

Ratsastaessa aasi on alkuun aina vähän tahmea. Vaikka aasi osaakin perusasioita ratsastuksessa, välillä häneltä on voinut unohtua kääntävät ja eteenpäin pyytävät avut. Laukannostot on aasille erityisen vaikeita eikä laukka onnistu muutenkuin suoraa uraa pitkin. Yleensä Hemu toimiikin parhaiten maastossa ja siellä se pysyy myös kilpahevosten perässä ilman ongelmia. Aasi toimiikin nykyään pääsääntöisesti maastoratsuna, koska se on sille todella mielekästä puuhaa.

 

Varusteet:

 

 

 

Päiväkirja:

 

 

AASI EI OLE OIKEA, VAAN VIRTUAALIAASITALLI ON VIRTUAALITALLI
©2019 Kaurakedon virtuaalitalli - suntuubi.com